Aantal eigenaren voertuig

Het aantal eigenaren voertuig kan een belangrijke factor zijn, als je de waarde van een auto, een motor of een andere gemotoriseerd voertuig wilt bepalen. Want het aantal eigenaren voertuig is mede bepalend voor de inruilwaarde of de aankoopwaarde. Hoe meer bezitters de auto heeft gehad, hoe lager de waarde.

Het aantal eigenaren voertuig is een bepalende factor

Daarnaast kan je aan het aantal eigenaren voertuig zien, of de auto of motor, de vorige eigenaren wel heeft bevallen.

Natuurlijk gaan we er van uit, dat de auto, of de motor, die jij wilt gaan kopen, van de eerste eigenaar komt, en altijd goed is onderhouden. En natuurlijk wilde deze vorige eigenaar de auto helemaal niet verkopen, omdat het zo ontzettend fijn rijden was.

Maar stel je nu eens voor, dat die mooie auto die je hebt gezien, die helemaal binnen jouw budget past, en waarvan je ’s nachts wakker ligt, die je dus wel moet kopen, stel je nu eens voor dat dat in werkelijkheid helemaal niet zo’n fijne auto was.

En stel je nu eens voor, dat er al vele eigenaren in het voertuig hebben gereden, en dat ze allemaal binnen een paar maanden, die mooie auto die jij hebt zien staan, die wagen waar jij ’s nachts niet van kunt slapen, de auto
weer van de hand hebben gedaan.

Dat zou je dan toch wel graag willen weten, want dat soort informatie zal bepalend zijn of jij tot koop overgaat of niet.

Maar stel je ook eens voor, dat je het aantal eigenaren voertuig niet te weten kunt komen. Dan ben je, om het maar eens populair te zeggen, in het bovenstaande voorbeeld toch maar mooi in de aap gelogeerd.

Stel je eens voor dat je, zonder het aantal eigenaren voertuig te weten, de auto gewoon koopt, en dat je na een half uurtje rijden bij jezelf begint te denken “wat een rotbak is dit”.

Wees dus slim, voordat je tot aankoop van een andere auto overgaat, en vraag altijd het aantal eigenaren voertuig op.


Aantal eigenaren van een voertuig achterhalen? Dat kan met het online taxatierapport! Vul je kenteken hieronder in en klik op de oranje knop.


Dat kan je bijvoorbeeld al op onze website doen, want in dat taxatierapport vertellen we je ook het aantal eigenaren voertuig, naast allerlei andere belangrijke informatie, die je, denken we, toch wel graag wilt weten.

Want alleen als jij alles weet over de auto of motor, kan je echt zeggen dat je dat prachtige ding wilt gaan kopen, of niet…

Related Posts

19 mrt
Auto inkoop, bijvoorbeeld bij het inruilen van een voertuig.

Auto inkoop, dat is een term die verschillend kan worden uitgelegd, zowel vanuit de verkoper, als vanuit de koper zijn kant. De term auto inkoop, wordt natuurlijk meestal gebruikt als een garage, of een handelaar, één of meerdere auto’s wil inkopen, om deze vervolgens weer door te verkopen aan anderen, en om op die manier

03 sep
Kilometerstand check

De kilometerstand check is tegenwoordig gelukkig mogelijk, en heeft enorm grote voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk, dat je meteen kunt zien als er iets niet klopt met de kilometerstand. In het verleden was de stichting Nationale Auto Pas verantwoordelijk voor de kilometerstandregistratie, maar de RDW heeft deze registratie per 1 januari 2014 overgenomen, voor

21 nov
Schadeautos

Schadeautos kunnen een voordelige manier zijn, om een andere of nieuwe tweedehands auto te kopen, waarbij je natuurlijk wel erg op moet letten wat je koopt. Het zijn immers schadeautos waar we het over hebben, en de schade aan de auto kan simpelweg te groot zijn om er nog wat moois van te kunnen maken.

Reacties

Geef een reactie