Aantal eigenaren voertuig

Het aantal eigenaren voertuig kan een belangrijke factor zijn, als je de waarde van een auto, een motor of een andere gemotoriseerd voertuig wilt bepalen. Want het aantal eigenaren voertuig is mede bepalend voor de inruilwaarde of de aankoopwaarde. Hoe meer bezitters de auto heeft gehad, hoe lager de waarde.

Het aantal eigenaren voertuig is een bepalende factor

Daarnaast kan je aan het aantal eigenaren voertuig zien, of de auto of motor, de vorige eigenaren wel heeft bevallen.

Natuurlijk gaan we er van uit, dat de auto, of de motor, die jij wilt gaan kopen, van de eerste eigenaar komt, en altijd goed is onderhouden. En natuurlijk wilde deze vorige eigenaar de auto helemaal niet verkopen, omdat het zo ontzettend fijn rijden was.

Maar stel je nu eens voor, dat die mooie auto die je hebt gezien, die helemaal binnen jouw budget past, en waarvan je ’s nachts wakker ligt, die je dus wel moet kopen, stel je nu eens voor dat dat in werkelijkheid helemaal niet zo’n fijne auto was.

En stel je nu eens voor, dat er al vele eigenaren in het voertuig hebben gereden, en dat ze allemaal binnen een paar maanden, die mooie auto die jij hebt zien staan, die wagen waar jij ’s nachts niet van kunt slapen, de auto
weer van de hand hebben gedaan.

Dat zou je dan toch wel graag willen weten, want dat soort informatie zal bepalend zijn of jij tot koop overgaat of niet.

Maar stel je ook eens voor, dat je het aantal eigenaren voertuig niet te weten kunt komen. Dan ben je, om het maar eens populair te zeggen, in het bovenstaande voorbeeld toch maar mooi in de aap gelogeerd.

Stel je eens voor dat je, zonder het aantal eigenaren voertuig te weten, de auto gewoon koopt, en dat je na een half uurtje rijden bij jezelf begint te denken “wat een rotbak is dit”.

Wees dus slim, voordat je tot aankoop van een andere auto overgaat, en vraag altijd het aantal eigenaren voertuig op.


Aantal eigenaren van een voertuig achterhalen? Dat kan met het online taxatierapport! Vul je kenteken hieronder in en klik op de oranje knop.


Dat kan je bijvoorbeeld al op onze website doen, want in dat taxatierapport vertellen we je ook het aantal eigenaren voertuig, naast allerlei andere belangrijke informatie, die je, denken we, toch wel graag wilt weten.

Want alleen als jij alles weet over de auto of motor, kan je echt zeggen dat je dat prachtige ding wilt gaan kopen, of niet…

Related Posts

30 mrt
Auto importeren vanuit het buitenland

Een auto importeren vanuit het buitenland, zoals bijvoorbeeld Duitsland, kan op sommige momenten een goed, en vooral een goedkoop, alternatief zijn, in plaats van dezelfde auto kopen, tweedehands of nieuw. Dat wil natuurlijk niet zeggen, dat je altijd goedkoper uit bent. In de meeste andere landen zijn weliswaar nieuwe, en vaak ook tweedehands, auto’s goedkoper

02 okt
Dagwaarde auto

De dagwaarde auto kan je heel makkelijk berekenen. Maar wat is de dagwaarde auto nu precies? Wat is de dagwaarde auto? Alles wat je koopt, wordt in de loop der tijd natuurlijk steeds minder waard, op enkele uitzonderingen na. Zo is bijvoorbeeld een huis niet afhankelijk van de waarde van de dag. Hoewel dat ook

16 okt
Taxatierapport. Als je alles wilt weten over een auto

Het taxatierapport, is een uitstekende manier om meer te weten te komen over de mooie auto die je bij de dealer hebt zien staan, en die je misschien wel wilt gaan kopen. Als je besluit om bij ons een auto te laten taxeren, dan mag je er van uit gaan, dat het taxatierapport wat wij

Reacties

Geef een reactie