Nieuwe auto kopen

Een spiksplinter nieuwe auto kopen, of misschien liever toch een nieuwe tweedehands auto kopen? Het probleem met een tweedehands, is natuurlijk, dat je niet zoveel weet van het voertuig. Je ziet immers alleen die leuke auto staan bij de dealer, een handelaar, of misschien wel ergens particulier te koop. Je gaat natuurlijk kijken, loopt eens rond het voertuig, vraagt de eigenaar of dealer een aantal vragen, en je moet maar geloven wat er allemaal verteld wordt. Eigenlijk weet je na zo’n gesprek nog niets, althans niet echt wat voor een goede of slechte auto het is.

Ga je een echt nieuwe auto kopen, dan is het verhaal natuurlijk compleet anders. Anders dan bij een tweedehands voertuig, heeft een nieuwe natuurlijk in het geheel geen verleden. Je hoeft dus nergens op te letten, geen schadeverleden, niet heel veel eerdere eigenaren. Vaak moet het voertuig zelfs nog geleverd worden, en is alles dus helemaal fris en nieuw. Bij een gebruikte auto, weet je niets, ook al worden je de meest mooie verhalen verteld, die je dan maar moet gaan geloven. Stop!


Alle voertuiggegevens ophalen zoals brandstofverbruik, wegenbelastingkosten, aantal eigenaren etc? Dat kan! Vul je kenteken hieronder in en klik op de oranje knop.


Een nieuwe auto kopen met het taxatierapport

Nee, dat hoeft dus niet meer. Als je echt alles van het voertuig wilt weten, dan hoef je slechts twee dingen te weten. Het kenteken, en dat kan je natuurlijk erg makkelijk op een briefje schrijven, en je eigen emailadres, en dat weet je vanzelfsprekend. Ga je een nieuwe auto kopen, een tweedehands dus, dan kan je bij ons gewoon een taxatierapport aanvragen. Het kenteken invullen, je gegevens, even snel het kleine bedrag van € 9,95 betalen, en binnen slechts enkele minuten rolt het complete taxatierapport in je postvak. En met dat taxatierapport weet je waarschijnlijk zelfs meer dan de verkoper van jouw nieuwe auto.

Je weet precies of de verkoper de waarheid heeft verteld, zoals bijvoorbeeld het aantal eigenaren die de auto al heeft gehad, en het allerbelangrijkste, je weet precies wat het voertuig waard is. Je kunt dus ook nog eens goed over de prijs onderhandelen, want doorgaans wordt er natuurlijk meer gevraagd voor een tweedehands auto, dan dat de waarde is. Zonder ons taxatierapport zou je dan ook maar mooi staan te kijken, en met? Dan weet je alles wat je weten wilde! Ga dus nooit een nieuwe auto kopen, zonder eerst het taxatierapport aan te vragen. Want voor slechts € 9,95 kan je nooit een miskoop doen.

Related Posts

03 sep
Kilometerstand check

De kilometerstand check is tegenwoordig gelukkig mogelijk, en heeft enorm grote voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk, dat je meteen kunt zien als er iets niet klopt met de kilometerstand. In het verleden was de stichting Nationale Auto Pas verantwoordelijk voor de kilometerstandregistratie, maar de RDW heeft deze registratie per 1 januari 2014 overgenomen, voor

28 jan
Tweedehands Auto. Veilig kopen met taxatierapport

Heb jij een mooie tweedehands auto gezien? Dan kan je geluk hebben, of juist pech. Tenminste als je deze tweedehands auto gaat kopen. Als je geluk hebt, en je hebt de tweedehands auto bij een goede dealer of handelaar gekocht, of van een particulier die helemaal eerlijk was, dan heb je niets te vrezen. Je

13 jan
Autodealers, merkendealers en autohandelaren

Autodealers, dat wil zeggen, merkendealers en autohandelaren, heb je natuurlijk in alle soorten en maten, ook voor wat betreft de kwaliteit die geleverd wordt. Vanzelfprekend gaan we er vanuit dat de meeste autodealers hun vak bijzonder goed uitoefenen, en dus een prima plek zijn om een nieuwe of tweedehands auto te kopen, zonder dat je

Reacties

Geef een reactie