Schadeautos

Schadeautos kunnen een voordelige manier zijn, om een andere of nieuwe tweedehands auto te kopen, waarbij je natuurlijk wel erg op moet letten wat je koopt.

Het zijn immers schadeautos waar we het over hebben, en de schade aan de auto kan simpelweg te groot zijn om er nog wat moois van te kunnen maken.

We gaan er dan ook van uit, dat je dergelijke voertuigen alleen moet kopen als de schade klein is, redelijk snel te repareren valt, en dus geen auto is, die alleen met hoge kosten, of geheel niet te repareren valt.

Schadeautos kopen

Schadeautos met een relatief kleine schade, zeker als je zelf erg handig bent, of iemand kent die de schade in een handomdraai zou kunnen repareren, kunnen natuurlijk een goed alternatief zijn in vergelijking met hetzelfde merk en type, zonder schade.

Als je zelf niet zo handig bent, dan wil je toch meestal wel precies weten wat nou de waarde is van het betreffende voertuig, en natuurlijk hoeveel het zou kosten om de schade repareren, of te laten repareren.

Vaak wil je toch ook wel weten, of het zich zou lonen om schadeautos te kopen, en wat de waarde er van zou zijn nadat de schade weer gerepareerd is.

Daarom kan je bij ons ook van schadeautos een taxatierapport opvragen. Simpel even het kenteken invullen, je eigen gegevens, en na betaling van nog geen tien Euro, krijg je het taxatierapport binnen op je email.

Daarmee kan je perfect bekijken wat de waarde van de schadeauto is, en dus of het een goede keuze zou zijn, om dergelijke schadeautos te kopen.


Het verleden van een schadeauto opvragen? Dat kan met het online taxatierapport. Vul het kenteken hieronder in.


Vanzelfsprekend kan je ook ergens anders een taxatierapport opvragen, maar dan kunnen we je nu al vertellen dat de kosten voor dergelijke rapporten, alleen bij ons nog geen tientje kosten.

Elders ben je namelijk beduidend meer geld kwijt.

Ben je dus aan het snuffelen tussen de schadeautos die voor verkoop beschikbaar zijn, en wil je meer weten voordat je tot koop over wilt gaan, kan je gewoon het beste bij ons een taxatierapport opvragen.

Dat is goedkoper, en je weet precies waar je aan toe bent, en je kunt dan ook voordat je de schadeauto gaat kopen, bekijken of de keuze verstandig is.

Related Posts

18 sep
Nieuwe auto kopen

Een spiksplinter nieuwe auto kopen, of misschien liever toch een nieuwe tweedehands auto kopen? Het probleem met een tweedehands, is natuurlijk, dat je niet zoveel weet van het voertuig. Je ziet immers alleen die leuke auto staan bij de dealer, een handelaar, of misschien wel ergens particulier te koop. Je gaat natuurlijk kijken, loopt eens

13 apr
Sloopauto. Dat is simpelweg een auto zonder waarde.

Een sloopauto. Dat is simpelweg een auto, die alleen nog maar goed genoeg is om naar de sloop te brengen. En dat is overigens ook verplicht, want een sloopauto mag je niet zomaar ergens parkeren, en ook niet in een rivier dumpen of ergens in het dichtbeboste bos. Mocht je dat overigens toch doen, dan

13 jan
Autodealers, merkendealers en autohandelaren

Autodealers, dat wil zeggen, merkendealers en autohandelaren, heb je natuurlijk in alle soorten en maten, ook voor wat betreft de kwaliteit die geleverd wordt. Vanzelfprekend gaan we er vanuit dat de meeste autodealers hun vak bijzonder goed uitoefenen, en dus een prima plek zijn om een nieuwe of tweedehands auto te kopen, zonder dat je

Reacties

Geef een reactie