Schadeautos

Schadeautos kunnen een voordelige manier zijn, om een andere of nieuwe tweedehands auto te kopen, waarbij je natuurlijk wel erg op moet letten wat je koopt.

Het zijn immers schadeautos waar we het over hebben, en de schade aan de auto kan simpelweg te groot zijn om er nog wat moois van te kunnen maken.

We gaan er dan ook van uit, dat je dergelijke voertuigen alleen moet kopen als de schade klein is, redelijk snel te repareren valt, en dus geen auto is, die alleen met hoge kosten, of geheel niet te repareren valt.

Schadeautos kopen

Schadeautos met een relatief kleine schade, zeker als je zelf erg handig bent, of iemand kent die de schade in een handomdraai zou kunnen repareren, kunnen natuurlijk een goed alternatief zijn in vergelijking met hetzelfde merk en type, zonder schade.

Als je zelf niet zo handig bent, dan wil je toch meestal wel precies weten wat nou de waarde is van het betreffende voertuig, en natuurlijk hoeveel het zou kosten om de schade repareren, of te laten repareren.

Vaak wil je toch ook wel weten, of het zich zou lonen om schadeautos te kopen, en wat de waarde er van zou zijn nadat de schade weer gerepareerd is.

Daarom kan je bij ons ook van schadeautos een taxatierapport opvragen. Simpel even het kenteken invullen, je eigen gegevens, en na betaling van nog geen tien Euro, krijg je het taxatierapport binnen op je email.

Daarmee kan je perfect bekijken wat de waarde van de schadeauto is, en dus of het een goede keuze zou zijn, om dergelijke schadeautos te kopen.


Het verleden van een schadeauto opvragen? Dat kan met het online taxatierapport. Vul het kenteken hieronder in.


Vanzelfsprekend kan je ook ergens anders een taxatierapport opvragen, maar dan kunnen we je nu al vertellen dat de kosten voor dergelijke rapporten, alleen bij ons nog geen tientje kosten.

Elders ben je namelijk beduidend meer geld kwijt.

Ben je dus aan het snuffelen tussen de schadeautos die voor verkoop beschikbaar zijn, en wil je meer weten voordat je tot koop over wilt gaan, kan je gewoon het beste bij ons een taxatierapport opvragen.

Dat is goedkoper, en je weet precies waar je aan toe bent, en je kunt dan ook voordat je de schadeauto gaat kopen, bekijken of de keuze verstandig is.

Related Posts

19 mrt
Auto inkoop, bijvoorbeeld bij het inruilen van een voertuig.

Auto inkoop, dat is een term die verschillend kan worden uitgelegd, zowel vanuit de verkoper, als vanuit de koper zijn kant. De term auto inkoop, wordt natuurlijk meestal gebruikt als een garage, of een handelaar, één of meerdere auto’s wil inkopen, om deze vervolgens weer door te verkopen aan anderen, en om op die manier

30 apr
Belastingvrije auto. Een droom die iedereen heeft.

De belastingvrije auto. Een droom die natuurlijk iedere Nederlander van tijd tot tijd zal hebben, want wie wil er in Nederland niet de hoge kosten voor de wegenbelasting en de BPM omzeilen, en wie wil er nu niet rondrijden in een belastingvrije auto? Maar voor de meeste voertuigen moet je in Nederland gewoon belasting betalen.

30 nov
Waarde auto bepalen, Vraag een taxatierapport aan

De waarde auto bepalen, dat is altijd een hele lastige opgave. Want waar kan je de waarde van een auto nu bepalen, of liever gezegd, laten bepalen? De doorsnee burger heeft geen verstand van de bepalende factoren voor de waardebepaling, we zijn immers niet allemaal deskundigen op het gebied van auto’s. Waarde auto bepalen Dus

Reacties

Geef een reactie