Taxatierapport. Als je alles wilt weten over een auto

Het taxatierapport, is een uitstekende manier om meer te weten te komen over de mooie auto die je bij de dealer hebt zien staan, en die je misschien wel wilt gaan kopen. Als je besluit om bij ons een auto te laten taxeren, dan mag je er van uit gaan, dat het taxatierapport wat wij je geven, erg compleet is. Je komt daarmee niet alleen te weten wat de betreffende auto waard is, en dus of de verkoper of dealer niet veel te veel vraagt, want je krijgt van ons, en dat is bij de prijs inbegrepen, ook allerlei andere waardevolle informatie.


Vul je kenteken hieronder in en klik op de oranje knop om een online taxatierapport te downloaden!


Ons complete taxatierapport

Denk daarbij bijvoorbeeld aan de onderdelen die in het verleden bij een APK keuring zijn vervangen. Daarmee kan je mooi zien of je enerzijds nog veel moet vervangen in de komende jaren, en anderzijds of bepaalde onderdelen vaker zijn vervangen. En ook de kilometerstandscheck, doen we voor het gemak er maar even bij. Zodat je kunt zien of er in het verleden gemanipuleerd is met de kilometerstand. En vanzelfsprekend laten we je ook weten wat het verbruik is, zodat je niet om de zoveel kilometer alweer moet tanken.

Maar het taxatierapport is natuurlijk niet alleen een goede manier als je een auto wilt gaan kopen. Ook als je jouw auto wilt gaan verkopen, of wilt gaan inruilen, dan is ons taxatierapport een prima manier om te weten te komen wat jouw auto waard is. Want we vertellen je ook precies wat jouw auto waard is, en dus weet je recies wat je kan vragen als je tot verkoop over wilt gaan, of wat de inruilwaarde is, als je een andere auto wilt terugkopen. Daarom is ons taxatierapport erg compleet, en zal het je zeker helpen om te beslissen of je deze auto wilt kopen, of misschien toch maar liever niet.

En voor de prijs? Daar hoef je het taxatierapport niet te laten liggen.

Related Posts

13 apr
Sloopauto. Dat is simpelweg een auto zonder waarde.

Een sloopauto. Dat is simpelweg een auto, die alleen nog maar goed genoeg is om naar de sloop te brengen. En dat is overigens ook verplicht, want een sloopauto mag je niet zomaar ergens parkeren, en ook niet in een rivier dumpen of ergens in het dichtbeboste bos. Mocht je dat overigens toch doen, dan

21 nov
Schadeautos

Schadeautos kunnen een voordelige manier zijn, om een andere of nieuwe tweedehands auto te kopen, waarbij je natuurlijk wel erg op moet letten wat je koopt. Het zijn immers schadeautos waar we het over hebben, en de schade aan de auto kan simpelweg te groot zijn om er nog wat moois van te kunnen maken.

08 sep
Wat is mijn auto waard?

Dat is een vraag, die een gemiddelde autobezitter zich toch wel met enige regelmaat zal stellen, en het is een vraag die normaliter niet zo eenvoudig te beantwoorden is. Allereerst moet je je afvragen, welke waarde wil je weten, bij de vraag, Wat is mijn auto waard? Bedoel je de inruilwaarde, de waarde voor verzekering,

Reacties

Geef een reactie