Voordelen

Voordelen online Taxatierapport

Je hebt vast wel de verhalen gehoord, van mensen die een nieuwe of tweedehands auto hebben gekocht, waar na de tijd van alles mee mis bleek te zijn.

Daarom is het ook voor jouw belangrijk, om alles te weten over de nieuwe auto, voordat je tot aankoop overgaat.

Ons Taxatierapport haalt alle bekende informatie op, op basis van het kenteken, bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer, en zet deze informatie overzichtelijk in een taxatierapport, dat jou na betaling van slechts € 9,95, per email wordt toegestuurd.

Zo heb je de informatie altijd bij de hand.

De voordelen van ons Taxatierapport

  • Alle onderdelen die bij een APK keuring zijn vervangen, staan overzichtelijk vermeld.
  • De opgegeven kilometerstand van de auto die je wilt kopen, kan je vergelijken met de kilometerstand, zoals deze bij de RDW staat geregistreerd. Er kan dus nooit met de kilometerstand gesjoemeld worden.
  • Je weet vooraf wat het brandstofverbruik is, natuurlijk gesplitst naar binnen en buiten de bebouwde kom, maar ook wat je voor deze auto aan wegenbelasting moet betalen.
  • Je ziet een indicatie van de inruilwaarde en de verkoopwaarde, zodat je kunt bekijken of de gevraagde prijs redelijk is. Zo kan je nog beter over de prijs onderhandelen.

Vul het kenteken hieronder in:

Vanzelfsprekend krijg je ook een overzicht van de aanwezige standaardopties. Je weet ook precies, wat de waarde van de auto is, en je kunt de juiste waarde verzekeren, en zo precies de juiste autoverzekering kiezen.

Misschien wil je geen auto, die al veel eigenaren gehad heeft. Ook dat kan je snel en simpel zien, want in het taxatierapport staat precies hoeveel en wat voor type eigenaren het voertuig al gehad heeft.

Wil je echt alles van de nieuwe auto weten? Ons taxatierapport verteld je ook topsnelheid, acceleratie van 0 tot 100, in aantal seconden, en het motorvermogen.

De taxatie gaat online, zonder dat je ergens heen hoeft te rijden, en dus erg snel. Voordelig, met een scherp tarief van slechts € 9,95. En natuurlijk, als je de betreffende auto wilt verkopen, kun je meteen zien wat je er redelijkerwijs voor kunt vragen.

Maar het allergrootste voordeel is, dat je niet zomaar blind op de dealer of handelaar af hoeft te gaan, en dat je zelf net zo veel over de auto te weten komt.

Overtuigd?

Vul dan snel het kenteken in, en betaal de € 9,95. Binnen enkele minuten heb je het complete taxatierapport in je email postvak.